Kurssin aloitussivu on auki tietokoneen ruudulla.
Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Ilmainen

Itlan Kasvun tuen kurssi, ”Käyttäytymisellään reagoivien lasten ja nuorten tukeminen varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa”, antaa avaimia niin ryhmän kuin yksilön käyttäytymisen ohjaamiseen keinoilla, jotka perustuvat uusimpaan tutkimustietoon ja käytännössä hyviksi havaittuihin toimintatapoihin.

Kurssi on  tarkoitettu täydennyskoulutukseksi varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ammattilaisille muun muassa varhaiskasvattajille, opettajille ja koulunkäynninohjaajille. Kurssi soveltuu myös opiskeluhuollon henkilöstölle, muilla kouluasteilla toimiville ammattilaisille sekä kaikille tutkimustietoon perustuvista ryhmän ohjaamisen keinoista kiinnostuneille lasten ja nuorten kanssa toimiville aikuisille sekä opetus-, kasvatus- ja ohjausalojen opiskelijoille. Itsenäisen opiskelun lisäksi voi osia kurssista käyttää yhteisesti opiskellen esimerkiksi tukena työyhteisöjen tai tiimien kehittämistyössä.

Kurssin suorittaminen vaatii yhteensä noin 20 tunnin työpanosta.

Kurssi on maksuton ja opiskeltavissa verkkovälitteisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssin suorittamisesta saa todistuksen.

Kurssille osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Itlan Kasvun tuen sivustolla. Rekisteröityessä osallistujalta pyydetään etu- ja sukunimi sekä sähköposti. Rekisteröityessä käyttäjän tulee luoda itselleen käyttäjätunnus ja salasana.

Ota yhteyttä: kayttaytymisentuen.verkkokurssi (@) itla.fi

Itlan tietosuojaseloste

 

Opetushallitus rahoittaa hanketta.

 

 

Kurssin sisältö

Laajenna
Johdatus kurssiin
Minä kasvattajana
Lasten ajatuksia hyvästä kasvattajasta
Tutkitusti tehokkaita keinoja
Käytännössä toimiviksi havaittuja keinoja
Kasvattajan oman toiminnan vaikutus
Lopuksi