Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö edistää ja tukee Suomessa asuvien lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja asemaa sekä hyvää tulevaisuutta. Kasvava ja kehittyvä Itla toimii sillanrakentajana tutkimuksen, käytännön ja päätöksenteon välillä.

Itla rekrytoi määräaikaiseen työsuhteeseen erityisasiantuntijan. Tehtävä sijoittuu osaksi Kansallinen implementointiosaaminen lasten ja nuorten kasvun tueksi -hanketta. Hankkeen tavoitteena on tarjota tutkimustiedon perusteella tarpeellista ja hyödyllistä tukea suunnitelmalliseen implementointiin. Toivomme, että tehtävään valittava voisi aloittaa 15.1.2024. Työsuhteen kesto on vuoden 2025 loppuun.

Millaista erityisasiantuntijaa haemme?

Erityisasiantuntijan tehtävänä on koordinoida menetelmäosaamisen seurantajärjestelmän suunnittelua ja pilotointia. Seurantatietoa voidaan hyödyntää, kun tehdään psykoterapeuttisten interventioiden koulutustarpeen arviointia tai tuetaan koulutettujen mahdollisuutta ottaa käyttöön ja ylläpitää uutta osaamista. Suunnittelussa tarvitaan yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, ja juridisen tiedon, tuotemuotoilun ja tietorakenteiden yhteensovittamista.

Erityisasiantuntija vastaa suunnittelu- ja pilotointityön vaiheistamisesta ja arvioinnista yhdessä osahankkeen projektiryhmän ja THL:n asiantuntijoiden kanssa.

Miksi erityisasiantuntijaksi meille?

Tehtävään valittavalle tarjoamme merkityksellisen työn lapsen etua ajavassa, vakavaraisessa säätiössä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Hakaniemessä. Olemme paikkariippumaton työpaikka eli voit vaikuttaa siihen, missä teet työtäsi. Uudistamme toimintaamme jatkuvasti ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, virike- ja työmatkaedun – ja mukavat työkaverit!

Mitä toivomme sinulta?

  • lasten ja nuorten mielenterveyspalveluiden rakenteiden, sisällön ja toimijoiden tuntemusta
  • kokemusta tarvittavista tietorakenteista kuten oiremittarit tai toimenpidekoodit, Kanta-palvelut tai Hilmon ja avo-Hilmon hyödyntäminen
  • erinomaisia yhteistyö- ja koordinointitaitoja
  • itseohjautuvaa työskentelytapaa
  • ylempää korkeakoulututkintoa.

Lisäksi laskemme eduksesi

  • aiemman kokemuksen osaamisen arvioinnista ja koulutusten toteumien ja laadun määrällisen seurannan suunnittelemisesta tai seurannan toteutuksesta
  • aiemman kokemuksen koulutusten seurannan osaajarekisterin suunnittelemisesta tai ylläpitämisestä
  • aiemman kokemuksen vaikuttavien menetelmien koulutuksen koordinoimisesta
  • kokemuksen tutkimuksen tai numeerisen datan parissa työskentelystä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään 14.12.2023 klo 15:00 osoitteeseen rekry@itla.fi. Sisällytä hakemukseen myös palkkatoivomus. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään otsikoksi ”Erityisasiantuntija” ja nimeä liitetiedostona oleva hakemus ja ansioluettelo muodossa ”Sukunimi–erityisasiantuntija”.

 

Lisätietoja antavat

Hankkeen johtaja Petra Kouvonen, petra.kouvonen@itla.fi, 041 455 2280
Hankkeen tieteellinen päätoimittaja Outi Linnaranta, outi.linnaranta@thl.fi, 029 524 7517