Kaksi ihmistä työskentelee kannettavien tietokoneiden ääressä.

Jokaisella teemavarikolla tarjotaan tiivis tietoisku yhdestä onnistuneen implementoinnin kannalta keskeisestä teemasta. Ilmoittautumista ei tarvita. Hyppää linjoille tästä!

Kevään teemavarikot

Ke 20.3. klo 8.00-9.00 ”Pitääkö tämä implementoidakin!” Kehittämisestä käytännöksi. Keskustelemassa kehittämispäällikkö Miia Ståhle Itlalta.

Ke 28.2. klo 8.00–9.00 ”Kuka tämän on päättänyt?” Organisaatio muutoksessa. Muutosjohtamisen ja implementoinnin aiheiden äärellä keskustelemassa kehittämispäällikkö Susan Laitala ja projektipäällikkö Suvi Lartamo HUSin Terapiat Etulinjaan -toimintamallista, interventiokoordinaattori Johanna Jesiöjärvi Etelä-Karjalan hyvinvointialueelta ja kehittämispäällikkö Miia Ståhle Itlalta. Katso tallenne teemavarikon puheenvuoroista (katsottavissa ke 13.3. asti) ja lataa esitysdiat (pdf).

ke 17.1. klo 8.00–9.00 Minkälainen on hyvä menetelmä? Keskustelemassa tieteellinen toimittaja Noora Seilo Itlalta.

Mikä teemavarikko?

Järjestämme teemavarikoita noin kerran kuukaudessa keskiviikkoaamuisin klo 8–9 Teamsissä. Teemavarikolta saat työkaluja erityisesti lasten, nuorten ja perheiden psykososiaalisten menetelmien käyttöönoton johtamiseen ja kehittämiseen.

Jokaisella teemavarikolla tarjotaan tiivis tietoisku yhdestä teemasta, joka liittyy onnistuneeseen menetelmän käyttöönottoon. Aiheeseen johdattaa asiantuntijapuheenvuoro tai keskustelu käytännön toimijoiden ja asiantuntijan välillä.

Tavoitteena on tarjota tutkittua tietoa käytännön implementointityössä esille nousseisiin kysymyksiin. Implementointi on tavoitteellista toimintaa, jolla menetelmä pyritään saattamaan ja vakiinnuttamaan käytäntöön. Onnistunut implementointi vaatii osaamista ja oikeanlaisia työkaluja.

Asiantuntijapuheenvuorot tallennetaan ja ne ovat katsottavissa kahden viikon ajan. Linkki tallenteeseen löytyy tältä sivulta.

Lisätietoja

Menetelmien implementoinnista ja sen eri vaiheista voit lukea lisää Miten onnistun implementoinnissa -implementointioppaasta.

Implementoinnin teemavarikot toteutetaan osana Kasvun tuki KI -hankkeen toimintaa.

Hankkeen logo